A KLUBRÓL

Az FC Junior Sport 2006-ban alakult futsal és strandlabdarúgó egyesület amelynek fő profilja az utánpótlás nevelés a fent említett szakágakban.  Klubunk 2006 és 2010 között Szentes városában tevékenyen részt vállalt a városi gyerekek képzésében és versenyeztetésében. 2010-ben tettük át székhelyünket a napfény városába, Szegedre.

2015-ben az utánpótlásunkban felnevelkedő játékosainknak hazai környezetben, Szegeden biztosítván a legmagasabb szintű felnőtt versenyeztetést, sikeresen neveztük legidősebb korosztályunkat az első osztályú Nemzeti Strandlabdarúgó Ligában néhány rutinosabb szintén szegedi futsal játékossal kiegészítve.

2015-ben a szegedi tehetségeinkből összeállított csapatunk, nem csak feljutott a főtáblára, de az 5. helyet szerezte meg az ország legmagasabb szintű strandfoci viadalán, amely hat hétvégi küzdelmet vont maga után a siófoki MLSZ strandfoci arénában. Továbbá, büszkék vagyunk arra hogy a klubunk hírnevét utánpótlás korosztályaink is tovább öregbítették, mivel U17-es és U19-es korosztályaink az első osztályban debütálva maguk mögé utasítottak minden ellenfelüket és arany éremmel jöttek haza.

2016-ban a csapataink ismét, tekintélyt parancsolóan bejutottak a siófoki döntőbe, ahol felnőtt keretünk bejutott a ’Final Four’-ba, a legjobb négy csapat közé. Itt a szegedi fiatalokból álló csapatunk szoros mérkőzéseken, de sajnos alul maradt a már nemzetközi porondon is rutinosabb ellenfelekkel szemben. Így egy helyet javítván az előző évi helyezésén csapatunk a negyedik helyet szerezte meg. Utánpótlás korosztályaink ebben a szezonban is brillíróztak és mindkét korosztályunk bronz éremmel a nyakában tért haza.

Az elmúlt években a strandfocit mind élőben és mind a televízióban néző szurkolókat elámító FC Junior Sport tehetségeire a magyar válogatott szövetségi kapitánya is felfigyelt. Így 2017-ben már négy magyar strandlabdarúgó válogatott játékosunk képviseli hazánkat nemzetközi eseményeken: Szentes-Bíró Tamás, Rutai Balázs, Deák Donát és Nagy Gergő. Óriási büszkeséggel tölti el szakmai stábunkat az hogy ezen játékosaink mind húsz évesek vagy fiatalabbak és ők adják a magyar válogatott jövőbeli gerincét.

Erősségeink

Futsal100%
Strandlabdarúgás98%
Utánpótlás képzés90%
Tornák rendezése95%

GYERE ÉS FOCIZZ NÁLUNK! FUTSAL ÉS STRANDLABDARÚGÁS

Csapatunk

Erhardt Szilárd
Erhardt Szilárdügyvezető
Vecsernyés Tamás
Vecsernyés TamásMarketing

Partnereink

continental.jpg
mlsz.jpg
casablanca.jpg
furgenyuszi.jpg
floridonet.jpg
oliva.jpg

Média partnereink

tv8.jpg
radio88.jpg
sbw.jpg
szegedtv.jpg
szegedma.jpg
delmagyar.jpg

6729 Szeged Szabadkai út 79.

  • Email: info@futsalszeged.hu
  • Telefon: +36 70 375 11 09

Közösségi oldalaink

Nem szeretnél lemaradni?
Kövess minket és értesülj elsőként klubbunk legfrissebb híreiről!

 

facebook
google plus
instagram
youtube logotype
facebook_page_plugin

Search